Sertleştirilmiş ve sinterlenmiş çelik dişliler
Otomatik yağlamalı rulman ve kovan
Farklı makarna katman kalınlığı için 6 konumlu ayarlama düğmesi
1-)Hamurunuzu arzu ettiğiniz şekilde hazırlayın hamurun ne çok kuru ne de çok yumuşak olmamasına dikkat ediniz.
2-)Makinenizi ağırlığını taşıyabilecek, düz ve sağlam bir yüzey üzerine yerleştiriniz. Mengeneyi delikten geçirin ve vidayı makine güvenli bir şekilde yüzeye sabitlenene kadar sıkın.
3) Hamur tabakasını inceltmek için, ayarlayıcı topuzu saat yönünde çevirin böylece merdaneler arasındaki mesafe azalacaktır. Daha sonra tabakayı merdanelerin içinden tekrar tekrar geçirin, böylece istediğiniz inceliğe ulaşabilirsiniz.Bu işlem sırasında hamur tabakasını una bulayarak daha iyi bir sonuç elde edebilirsiniz.
4-)İncelttiğiniz hamur tabakasını kuruması için birkaç dakika bekletiniz. Yeterince kurumamış tabaka kesim sırasında hamurun birbirinden ayrılmamasına neden olabilir. Arzu ederseniz ön dişliden geçirerek spagetti (2 mm TAGLIATELLE) elde edebilirsiniz veya orta dişliden geçirerek kalın makarna(6,5 mm FETTUCCINE) elde edebilirsiniz.